agriniofans.gr

Πίσω στις ειδήσεις

09/09/2011

Έτοιμοι για γιορτή και… για πόλεμο!

Mην περιμένετε τέτοια μέρα να ασχοληθώ με το θέμα των στημένων! Απλά θα τονίσω πρέπει να είναι κανείς ή βλάκας ή… τρομερά βλάκας για να πιστέψει ότι ο Παναιτωλικός έχει ανάμειξη σε όλα αυτά. Εξάλλου δεν μάθαμε κάτι καινούριο.

Όταν στις αρχές του καλοκαιριού είχαν… σκάσει στην δημοσιότητα οι διάλογοι, το παιχνίδι του Τίτορμου με τον Ιωνικό είχε «ακουστεί» χωρίς φυσικά κάποια δική μας υπαιτιότητα. Τα λαμόγια μεταξύ τους έκαναν διάφορα που το ξαναλέω δεν αγγίζουν στο ελάχιστο τον Παναιτωλικό! Αρκετά όμως με τους βρωμιάρηδες.

Tώρα που η άμμος στην κλεψύδρα για το πρώτο ματς στην Σούπερ Λίγκα τελειώνει εμείς θα ασχολούμαστε με τα… στημένα τους; Όχι βέβαια! Το Αγρίνιο γιορτάζει όλες αυτές τις ημέρες και πλησιάζει η μεγάλη γιορτή του Σαββάτου.

Το ραντεβού με την ιστορία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Η στιγμή έφτασε αδέρφια. Κάθε… λεπτό οι πάντες κοιτάμε το ρολόι μας για να γίνει η σέντρα. Ή μάλλον για να ξημερώσει Σάββατο γιατί το πάρτι θα αρχίσει πολλές ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όλοι εκεί θα είναι. Μικροί και μεγάλοι. Για να ζήσει ο καθένας το όνειρο με τον δικό τους τρόπο. Αυτή η γλυκιά αναμονή για το κάτι μεγάλο που έρχεται, αυτό το… κενό μέχρι την σέντρα που κάνει τους πάντες να ταξιδέψουν στο παρελθόν καβαλώντας την μηχανή του χρόνου.

Γυρίζουν πίσω στα πέτρινα χρόνια. Στις δύσκολες δεκαετίες του Παναιτωλικού. Τότε που οι λίγοι πήγαιναν κόντρα στο ρεύμα. Τότε που ούτε μόδα ήταν η ομάδα, ούτε χαϊλίκια υπήρχαν στο γήπεδο. Ζόρικες εποχές, αλλά και ωραίες. Μέσα άλλωστε από εκείνες τις κακουχίες έγιναν πιο δυνατοί οι δεσμοί αίματος των οπαδών με τον Παναιτωλικό! Όμως έτσι γίνεται πιο γλυκό το σήμερα.

Όταν ξέρεις ότι κανένας Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης ή Μαρινάκης δεν στο πρόσφερε έτοιμο στο πιάτο. Όταν γνωρίζεις τι πέρασε η ομάδα και τι πέρασες και εσύ μαζί της για να την καμαρώνεις σήμερα στα μεγάλα σαλόνια! Άλλωστε ευτυχώς όλοι οι Παναιτωλικοί (και όχι… οι νέο-Παναιτωλικοί) έχουν μνήμες και μάλιστα δυνατές.

Με αυτές προστατεύουν την ομάδα και με αυτές πορεύονται στο λαμπρό μέλλον που διαγράφεται για τον σύλλογο! Με όλες αυτές τις μνήμες φτάσαμε στο… σήμερα! Δεν ξεχάσαμε, μείναμε ζωντανοί στα δύσκολα και τώρα περιμένουμε τα καλύτερα! Αυτά που αρχίζουν από το Σάββατο.

Όλα είναι έτοιμα και μας περιμένουν. Άλλοι από το πέταλο, εκεί που θα χτυπάει ακόμη πιο δυνατά η Παναιτωλική καρδιά από φέτος, κι άλλοι από τα άλλα μέρη του γηπέδου. Όμως από όποια οπτική γωνιά και να βλέπουμε το ματς ένα είναι το βέβαιο!

Ο Τίτορμος θα έχει δίπλα του… στρατιώτες έτοιμους να πολεμήσουν γι’ αυτόν! Τους πάντες. Όλα τα βρώμικα κυκλώματα που έχουν βάλει στο μάτι την ομάδα. Γιατί μπορεί στο Αγρίνιο να αντιμετωπίζουμε ως ένα μεγάλο πάρτι την εμπειρία της Σούπερ Λίγκας αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουν οι πάντες έτσι!

Ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Και για γιορτή, αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τον βρώμικο πόλεμο τους! Καλή χρονιά αδέρφια και πάνω από όλα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ!

Το πάρτι αρχίζει και είμαστε όλοι καλεσμένοι!Table 'agriniof_agriniofans1.video' doesn't exist